ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και μόνο στην περίπτωση που από λάθος μας σταλεί διαφορετικό προϊόν ή προβληματικό προϊόν.

Πριν αποστείλετε το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6976002976 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@computermarkt.gr και κατά περίπτωση θα γίνει:

Προβληματικό: Tο προϊόν θα αντικατασταθεί σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα καλύπτονται από τον πελάτη.

Λάθος προϊόν: Tο προϊόν θα αντικατασταθεί με το επιθυμητό, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την MobileGadget.gr.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα στη συσκευασία τους, να είναι πλήρη και χωρίς καμία ζημιά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που αρχικά συνοδεύει το προϊόν και πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Οι επιστροφές θα γίνονται αποδεκτές μόνο μετά  την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παραδόθηκε χωρίς να έχει παραβιαστεί η αρχική του συσκευασία.

ΕΓΓΡΑΦΑ
Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, ο πελάτης έχει την ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε άριστη κατάσταση (π.χ. Παραλαβή τιμολογίου, Παραλαβή λιανικής, υλικό μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό κ.λπ.)

X