Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:
1. Με Αντικαταβολή
Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (αναλόγως τον τόπο προορισμού) κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας, στο χώρο σας. Η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής έχει επιπλέον χρέωση 2.50€.
2. Με Paypal
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal διαλέγοντας της σχετική επιλογή στο στάδιο πληρωμής της παραγγελίας σας. Η επιλογή του Paypal ως τρόπο πληρωμής έχει επιπλέον χρέωση 0€.
3. Με χρέωση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro,  μέσω [Τράπεζας Πειραιώς]
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro,  διαλέγοντας της σχετική επιλογή στο στάδιο πληρωμής της παραγγελίας σας.
4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας που θα εμφανιστεί αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@computermarkt.gr
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σας αποστέλλονται και με email μετά την αγορά και είναι οι εξής:

Τράπεζα Πειραιώς

GR3101722650005265099626633

Δικαιούχος: Κεβρεκίδης Γεώργιος

X